Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Trends & ontwikkelingen

Nederlandse festivals genomineerd voor European Festival Awards Nederlandse festivals genomineerd voor European Festival Awards

Nederlandse festivals genomineerd voor European..

De nominaties voor de European Festival Awards 2018 zijn bekend. Deze prijzen voor Europese festivals en hun organisatoren worden jaarlijks uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag. Tussen de..

Festivals Pieter Van der Meer

Behoren festivalmuntjes binnenkort tot het verleden? Behoren festivalmuntjes binnenkort tot het verleden?

Behoren festivalmuntjes binnenkort tot het..

Op de meeste festivals betaal je tegenwoordig nog met plastic muntjes of een speciaal armbandje. Maar daar kan weleens snel verandering in komen. De op blockchain technologie gebaseerde betaalapp..

Innovatie Remco Tervoort

Exportwaarde Nederlandse dance stijgt naar 150 miljoen euro in 2020 Exportwaarde Nederlandse dance stijgt naar 150 miljoen euro in 2020

Exportwaarde Nederlandse dance stijgt naar 150..

De exportwaarde van de Nederlandse dance komt naar verwachting uit op ongeveer €150 miljoen in 2020. Nadat de exportwaarde in vijf jaar bijna verdrievoudigde naar €130 miljoen, is een moment van..

Onderzoek Remco Tervoort

DDW Music laat programmaboekje van de toekomst zien DDW Music laat programmaboekje van de toekomst zien

DDW Music laat programmaboekje van de toekomst..

Het is Dutch Design Week in Eindhoven. Dat betekent een week lang tentoonstellingen, lezingen en netwerkmogelijkheden voor ontwerpers, maar ook een muziekfestival: DDW Music. Voor dit festival..

Innovatie Pieter Van der Meer

Bedrijven uit eventindustrie maken circulaire ambitie bekend tijdens ADE Green Bedrijven uit eventindustrie maken circulaire ambitie bekend tijdens ADE Green

Bedrijven uit eventindustrie maken circulaire..

Tijdens het Amsterdam Dance Event lanceren Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat, DJ Sam Feldt en diverse andere partners de campagne Plastic Promise. Het doel is..

Duurzaamheid Remco Tervoort

'Poppodium van de toekomst' Effenaar lanceert AR-advertentie 'Poppodium van de toekomst' Effenaar lanceert AR-advertentie

'Poppodium van de toekomst' Effenaar lanceert..

Nieuwe technologieën als augmented reality en virtual reality worden steeds vaker gebruikt in de muziekwereld. De Effenaar laat nu zien wat de mogelijkheden van deze technieken zijn. Het..

Innovatie Remco Tervoort

Heineken en ID&T verlengen samenwerking; focus op sociale media Heineken en ID&T verlengen samenwerking; focus op sociale media

Heineken en ID&T verlengen samenwerking; focus op..

Heineken en festivalorganisatie ID&T hebben hun samenwerking voor twaalf verschillende Nederlandse festivals met minimaal vijf jaar verlengd. Beide partijen zetten de komende jaren sterk in op..

Sponsoring Redactie

Mysteryland stapt over op groene stroom van Tegenstroom Mysteryland stapt over op groene stroom van Tegenstroom

Mysteryland stapt over op groene stroom van..

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema bij festivals. Ook dancefestival Mysteryland gaat dit weekend voor duurzaam: het festivalterrein in de Haarlemmermeer wordt voor een groot deel..

Duurzaamheid Pieter Van der Meer

Organisator Q-dance breidt uit naar China Organisator Q-dance breidt uit naar China

Organisator Q-dance breidt uit naar China

Na evenementen in Zuid-Korea en Taiwan zet Q-dance een nieuwe stap in Azië. Het Nederlandse bedrijf maakt zich klaar voor een debuut in China, waar het een Q-dance Take Over zal doen op het Asgard..

Festival Remco Tervoort

Rabobank opent restaurant van de toekomst op Lowlands Rabobank opent restaurant van de toekomst op Lowlands

Rabobank opent restaurant van de toekomst op..

Rabobank en Lowlands openen dit jaar op het festival 'Brasserie 2050', oftewel: het restaurant van de toekomst. Het restaurant staat in het teken van het wereldvoedselvraagstuk. Het initiatief is..

Duurzaamheid Redactie

Loading...
That's all folks

Geen artikelen om in te laden..