Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 
Port of Rotterdam verstevigt relaties tijdens North Sea Jazz Port of Rotterdam verstevigt relaties tijdens North Sea Jazz

Port of Rotterdam verstevigt relaties tijdens..

Port of Rotterdam is al langdurig aan North Sea Jazz verbonden en vorig jaar tekende het Havenbedrijf Rotterdam bij voor nog eens vijf jaar. "Wij vinden het belangrijk dat dit mooie festival in de..

Festivals Pieter Van der Meer

Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux

Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste..

In slechts vijf jaar tijd is WOO HAH! uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux. De vijfde editie vond afgelopen weekend voor het eerst plaats in de Beekse Bergen en was met 32.500..

Festival Remco Tervoort

De magie van partnerships bij het NN North Sea Jazz festival De magie van partnerships bij het NN North Sea Jazz festival
tip!

De magie van partnerships bij het NN North Sea..

Rotterdam zinderde afgelopen weekend weer North Sea Jazz; van Rotterdam Centraal Station tot aan Ahoy. Rotterdam omarmt het jazzfestival volledig, net als de grote merken NN Group, Port of Rotterdam,..

Festival Pieter Van der Meer

6 originele activaties op WOO HAH! 6 originele activaties op WOO HAH!

6 originele activaties op WOO HAH!

WOO HAH! is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux. Dit jaar vond het festival voor het eerst plaats op het evenemententerrein Beekse Bergen. We namen een kijkje..

Sponsoring Remco Tervoort

"Leve branded entertainment!" "Leve branded entertainment!"

"Leve branded entertainment!"

"Sponsoring is dood; lang leve branded entertainment", schreef Shaun Duvet, bekend entertainment ondernemer in Zuid-Afrika, onlangs in een prikkelende blog. Zijn belangrijkste punt: merken moeten..

Sponsoring Pieter Van der Meer

Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in elektrische taxi Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in elektrische taxi

Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in..

Bezoekers van het festival Ruisrock konden zich afgelopen weekend op een wel heel bijzondere manier over het festivalterrein verplaatsen. Door liedjes te zingen werd je gratis rondgereden in een..

Festival Remco Tervoort

Grolsch en Zwarte Cross zetten samenwerking voort Grolsch en Zwarte Cross zetten samenwerking voort

Grolsch en Zwarte Cross zetten samenwerking voort

Bierbrouwer Grolsch en organisator de Feestfabriek hebben het samenwerkingscontract opnieuw voor vijf jaar verlengd. Grolsch blijft daarmee de exclusieve bier- en drankenleverancier van de Zwarte..

Sponsoring Redactie

Festivals als livinglabs Festivals als livinglabs

Festivals als livinglabs

Een festival is de echte wereld in het klein: veel verschillende mensen bij elkaar en er zijn allerlei oplossingen nodig voor uitdagingen als energie, afval, logistiek, water en voedsel. Daarom is..

Innovatie Pieter Van der Meer

8 creatieve activaties op Down the Rabbit Hole 8 creatieve activaties op Down the Rabbit Hole

8 creatieve activaties op Down the Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole is onder andere beroemd om zijn verborgen feestjes en verrassingsvoorstellingen. Die creativiteit zie je ook terug in de activaties van partners. Van een exclusieve ondergrondse..

Sponsoring Remco Tervoort

NN Group deelt passie voor muziek met North Sea Jazz-bezoeker NN Group deelt passie voor muziek met North Sea Jazz-bezoeker

NN Group deelt passie voor muziek met North Sea..

NN Group, het moederbedrijf van Nationale-Nederlanden, is dit jaar de nieuwe titelsponsor van het North Sea Jazz Festival. Volgens Remco Barbier, hoofd Branding bij NN Group, is dit festival een..

Festival Pieter Van der Meer

Meer artikelen laden..

That's all folks

Geen artikelen om in te laden..

Livescope is mede mogelijk gemaakt door:

Ziggo Dome Ziggo Dome Ziggo Dome Ziggo Dome