Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 
Heineken en ID&T verlengen samenwerking; focus op sociale media Heineken en ID&T verlengen samenwerking; focus op sociale media

Heineken en ID&T verlengen samenwerking; focus op..

Heineken en festivalorganisatie ID&T hebben hun samenwerking voor twaalf verschillende Nederlandse festivals met minimaal vijf jaar verlengd. Beide partijen zetten de komende jaren sterk in op..

Sponsoring Redactie

Plantaardig relaxen met Alpro bij Isle of Wight Plantaardig relaxen met Alpro bij Isle of Wight

Plantaardig relaxen met Alpro bij Isle of Wight

Het Isle of Wight Festival vierde deze zomer het 50-jarig jubileum. Deze klassieker wordt ook wel het Britse 'Woodstock' genoemd en het behoort daarmee ook tot het Britse erfgoed van de muziek...

Brands Pieter Van der Meer

Miele wil met activaties op Lowlands bijdragen aan goede ervaring bezoekers Miele wil met activaties op Lowlands bijdragen aan goede ervaring bezoekers

Miele wil met activaties op Lowlands bijdragen..

Miele maakte vorig jaar een zeer succesvol debuut op Lowlands met de Miele PowerWash. De activatie won diverse nationale en internationale prijzen en – nog belangrijker – het merk wist een jongere..

Sponsoring Remco Tervoort

Mysteryland stapt over op groene stroom van Tegenstroom Mysteryland stapt over op groene stroom van Tegenstroom

Mysteryland stapt over op groene stroom van..

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema bij festivals. Ook dancefestival Mysteryland gaat dit weekend voor duurzaam: het festivalterrein in de Haarlemmermeer wordt voor een groot deel..

Duurzaamheid Pieter Van der Meer

Lowlands ideaal platform voor Rabobank om verhaal te vertellen Lowlands ideaal platform voor Rabobank om verhaal te vertellen

Lowlands ideaal platform voor Rabobank om verhaal..

Na een geslaagd eerste jaar verbreedden Rabobank en Lowlands hun samenwerking voor de afgelopen editie van het festival. Het succesvolle What’s Happening werd gecontinueerd en vanuit de agri en food..

Sponsoring Remco Tervoort

Dit waren de activaties op Lowlands Dit waren de activaties op Lowlands

Dit waren de activaties op Lowlands

Voor alweer de 26e keer vond afgelopen weekend in Biddinghuizen Lowlands plaats. Het festival blijft de bezoekers verrassen met muziek, kunst en cultuur. Ook op het gebied van partnerships komt de..

Sponsoring Remco Tervoort

Opvallende activaties op Wilderness Festival: van croquet tot kroonluchter Opvallende activaties op Wilderness Festival: van croquet tot kroonluchter

Opvallende activaties op Wilderness Festival: van..

Het Wilderness Festival in Engeland is met recht uniek te noemen. Het is één van de meest chique festivals van Groot-Brittannië op een prachtig landgoed en voormalig premier David Cameron is er vaste..

Sponsoring Remco Tervoort

Simpel vrienden zoeken op Lowlands met Ikstahier.nu Simpel vrienden zoeken op Lowlands met Ikstahier.nu

Simpel vrienden zoeken op Lowlands met..

Elke festivalganger kent het wel: op een groot festivalterrein raak je je vrienden altijd wel een keer kwijt. Met verwarrende appberichtjes als "ik sta links vooraan" kom je meestal niet dichterbij..

apps Pieter Van der Meer

Organisator Q-dance breidt uit naar China Organisator Q-dance breidt uit naar China

Organisator Q-dance breidt uit naar China

Na evenementen in Zuid-Korea en Taiwan zet Q-dance een nieuwe stap in Azië. Het Nederlandse bedrijf maakt zich klaar voor een debuut in China, waar het een Q-dance Take Over zal doen op het Asgard..

Festival Remco Tervoort

Lollapalooza 2018: Interactieve dansvloer en arcade games Lollapalooza 2018: Interactieve dansvloer en arcade games

Lollapalooza 2018: Interactieve dansvloer en..

Lollapalooza is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle festivals ter wereld, met 7 edities in 3 verschillende werelddelen. Het succes van het muziekevenement straalt ook af op het aantal..

Sponsoring Remco Tervoort

Meer artikelen laden..

That's all folks

Geen artikelen om in te laden..

Livescope is mede mogelijk gemaakt door:

Ziggo Dome Ziggo Dome Ziggo Dome Ziggo Dome