Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Human Interest

Simpel vrienden zoeken op Lowlands met Ikstahier.nu Simpel vrienden zoeken op Lowlands met Ikstahier.nu

Simpel vrienden zoeken op Lowlands met..

Elke festivalganger kent het wel: op een groot festivalterrein raak je je vrienden altijd wel een keer kwijt. Met verwarrende appberichtjes als "ik sta links vooraan" kom je meestal niet dichterbij..

apps Pieter Van der Meer

Dommelsch introduceert 'Pilsjasje' als onderdeel nieuwe merkuitstraling Dommelsch introduceert 'Pilsjasje' als onderdeel nieuwe merkuitstraling

Dommelsch introduceert 'Pilsjasje' als onderdeel..

Als onderdeel van een nieuwe strategie introduceert Dommelsch het 'Pilsjasje'. De landelijke lancering van dit jasje is een creatieve knipoog naar de eerder aangekondigde nieuwe merkuitstraling en de..

Retail Redactie

Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor bereik wat ertoe doet Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor bereik wat ertoe doet

Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor..

Hier, op kantoor bij de Ziggo Dome, maar ook bij ons bureau Touch Creative hebben we brainstorms maar ook echt discussies gehad over inhakers. Bol.com doet het perfect, net als Hema, Heineken,..

Sponsoring Susan Lukkien

Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in elektrische taxi Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in elektrische taxi

Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in..

Bezoekers van het festival Ruisrock konden zich afgelopen weekend op een wel heel bijzondere manier over het festivalterrein verplaatsen. Door liedjes te zingen werd je gratis rondgereden in een..

Festival Remco Tervoort

FEBO lanceert opnieuw kledingcollectie voor festivalseizoen FEBO lanceert opnieuw kledingcollectie voor festivalseizoen

FEBO lanceert opnieuw kledingcollectie voor..

FEBO heeft opnieuw een kledinglijn speciaal voor het festivalseizoen gemaakt. Rapper Donnie droeg afgelopen weekend tijdens Pinkpop als eerste de nieuwe kleding van de snackketen.

Retail Remco Tervoort

De 10 grootste festivals ter wereld De 10 grootste festivals ter wereld

De 10 grootste festivals ter wereld

Het barst over de hele wereld van de prachtige evenementen die door de jaren heen hebben bewezen enorme groepen muziekliefhebbers op de been te kunnen brengen. Een overzicht van de best bezochte..

Festival Redactie

Bezoek meer dan 100 festivals met het Live Nation Festival Passport Bezoek meer dan 100 festivals met het Live Nation Festival Passport

Bezoek meer dan 100 festivals met het Live Nation..

Altijd al eens een jaar lang festivals over de hele wereld willen bezoeken? Het kan met het 'Live Nation Festival Passport'. Met 1 ticket krijg je toegang tot meer dan 100 festivals van over de hele..

Festival Redactie

Art, culture, music and happiness Art, culture, music and happiness

Art, culture, music and happiness

Deze zomer viert Blijdorp Festival in Rotterdam haar 5-jarig jubileum. Het festival is te scharen onder de 'new wave' van lokale festivals. De organisatie ligt in handen van het DJ-duo Nino en..

Festivals Redactie