Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Human Interest

Rabobank en Lowlands winnen SponsorRing met Brasserie2050 Rabobank en Lowlands winnen SponsorRing met Brasserie2050

Rabobank en Lowlands winnen SponsorRing met..

Lowlands en Rabobank hebben maandagavond tijdens de uitreiking van de SponsorRingen in Amsterdam goud gewonnen in de categorie Entertainment & Events voor de co-creatie Brasserie 2050.

Sponsoring Redactie

5 vragen aan Pascal Stolk: 'Festivals ideaal podium voor Heineken om zich te profileren' 5 vragen aan Pascal Stolk: 'Festivals ideaal podium voor Heineken om zich te profileren'

5 vragen aan Pascal Stolk: 'Festivals ideaal..

De wereld van live-entertainment is een levendige industrie met steeds meer mogelijkheden voor sponsoring van festivals en concerten. Maar wie zijn de mannen en vrouwen achter die originele campagnes..

Interview Remco Tervoort

Brand Bier en Pinkpop komen met speciale bierblikken Brand Bier en Pinkpop komen met speciale bierblikken

Brand Bier en Pinkpop komen met speciale..

Volgend jaar staat alweer de 50e editie van Pinkpop op het programma. In het kader van dit jubileum gaat het festival samen met hoofdsponsor Brand Bier de komende tijd 'terugblikken' op de afgelopen..

Sponsoring Remco Tervoort

Zo stal Albert Heijn de show tijdens ADE Zo stal Albert Heijn de show tijdens ADE

Zo stal Albert Heijn de show tijdens ADE

Tijdens het Amsterdam Dance Event zijn in totaal meer dan 1000 evenementen verspreid over bijna 200 locaties georganiseerd. Meer dan 400.000 danceliefhebbers en –professionals bezochten vorig weekend..

PR Remco Tervoort

Simpel vrienden zoeken op Lowlands met Ikstahier.nu Simpel vrienden zoeken op Lowlands met Ikstahier.nu

Simpel vrienden zoeken op Lowlands met..

Elke festivalganger kent het wel: op een groot festivalterrein raak je je vrienden altijd wel een keer kwijt. Met verwarrende appberichtjes als "ik sta links vooraan" kom je meestal niet dichterbij..

apps Pieter Van der Meer

Dommelsch introduceert 'Pilsjasje' als onderdeel nieuwe merkuitstraling Dommelsch introduceert 'Pilsjasje' als onderdeel nieuwe merkuitstraling

Dommelsch introduceert 'Pilsjasje' als onderdeel..

Als onderdeel van een nieuwe strategie introduceert Dommelsch het 'Pilsjasje'. De landelijke lancering van dit jasje is een creatieve knipoog naar de eerder aangekondigde nieuwe merkuitstraling en de..

Retail Redactie

Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor bereik wat ertoe doet Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor bereik wat ertoe doet

Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor..

Hier, op kantoor bij de Ziggo Dome, maar ook bij ons bureau Touch Creative hebben we brainstorms maar ook echt discussies gehad over inhakers. Bol.com doet het perfect, net als Hema, Heineken,..

Sponsoring Susan Lukkien

Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in elektrische taxi Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in elektrische taxi

Finse festivalbezoekers zingen voor gratis rit in..

Bezoekers van het festival Ruisrock konden zich afgelopen weekend op een wel heel bijzondere manier over het festivalterrein verplaatsen. Door liedjes te zingen werd je gratis rondgereden in een..

Festival Remco Tervoort

FEBO lanceert opnieuw kledingcollectie voor festivalseizoen FEBO lanceert opnieuw kledingcollectie voor festivalseizoen

FEBO lanceert opnieuw kledingcollectie voor..

FEBO heeft opnieuw een kledinglijn speciaal voor het festivalseizoen gemaakt. Rapper Donnie droeg afgelopen weekend tijdens Pinkpop als eerste de nieuwe kleding van de snackketen.

Retail Remco Tervoort

De 10 grootste festivals ter wereld De 10 grootste festivals ter wereld

De 10 grootste festivals ter wereld

Het barst over de hele wereld van de prachtige evenementen die door de jaren heen hebben bewezen enorme groepen muziekliefhebbers op de been te kunnen brengen. Een overzicht van de best bezochte..

Festival Redactie

Loading...
That's all folks

Geen artikelen om in te laden..