Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Jaguar lanceert nieuwe elektrische modellen met Dua Lipa

Pieter Van der Meer 3 september 2018

Dua Lipa is de populairste vrouwelijke artiest van het moment. Jaguar heeft haar marktwaarde nu ook ontdekt. De Britse zangeres is het gezicht van The Pace, een campagne om nieuwe elektrische modellen te lanceren. Als kick-off van The Pace geeft Dua Lipa een exclusief concert in Amsterdam.

Zangeres Dua Lipa was eerder dit jaar al te zien in de promotie van Pepsi rond de Champions League finale in Kiev, waar zij het openingsoptreden verzorgde. De samenwerking die Jaguar met haar aangaat is groter en creatiever. Zeker voor een traditioneel Brits automerk als Jaguar is The Pace-campagne nogal innovatief te noemen. 

Serie events

Voor de onthulling van de volledig elektrische Pace-modellen, wilde Jaguar het anders doen. Geen showroom waar een stoffige hoes van de auto wordt getrokken, maar een serie events door heel Europa met "innovatieve artiesten" onder de noemer The Pace.  

"Eigen stijl"

Dua Lipa start vanavond in Amsterdam, op een nog geheime locatie, The Pace Season One. Op de campagne-website schrijft Jaguar dat Dua Lipa "naam heeft gemaakt met het naadloos combineren van schijnbaar totaal verschillende muziekgenres tot een volledig eigen stijl". Dat sluit voor het automerk perfect bij de filosofie die Jaguar wil uitdragen met de nieuwe elektrische PACE-modellen. Met de keuze voor Dua Lipa is het vooral duidelijk dat het merk een frisser en jonger imago wil uitstralen.  

Exclusief

Bij het event in Amsterdam zal Dua Lipa niet met een gastartiest optreden, maar met de nieuwe Jaguar I-PACE. Verdere details over het optreden worden nog geheimzinnig gehouden om het geheel extra exclusief te maken. Dat past ook weer bij Jaguar. Om het bereik van het optreden te vergroten is het event ook live te volgen via de sociale kanalen en de website van Jaguar. 

Bekijk hier de promovideo: