Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Een verborgen Red Bull-jungle en meer feest bij RiZE

Pieter Van der Meer 21 september 2018

In het Britse Hylands Park in Chelmsford streek afgelopen zomer een gloednieuw festival neer: RiZE Festival. Het park bood 55.000 festivalgangers een line-up met headliners Liam Gallagher, the Stereophonics, Rita Ora en Bastille. Merken als Red Bull, Carlsberg en WKD zorgde met eigen stages dat het feest ook doorging als de mainstage al was gesloten.

Carlsberg

Biermerk Carlsberg bracht Kopenhagen naar Hylands Park met hun 'Danish Quarter'. Met deze stijlvol ingerichte tent met veel licht hout richtte Carlsberg zich hier op de muziekliefhebber. Je kan door even lekker hangen, dansen en natuurlijk van een biertje genieten. In de 'Danish Quarter' waren afwisselend dj's en akkoestische sessies geprogrammeerd. In een PhotoBooth konden bezoekers hier ook nog een Gifje maken om te delen met de hashtag #TheDanishWay om zo ook de online zichtbaarheid van Carlsberg te vergroten. 

Carlsberg Rize

Red Bull

Ook Red Bull had een eigen programma 'on the side', maar daar moesten bezoekers wel eerst voor door een geheime deur. Eenmaal binnen in deze verborgen jungle zagen ze een extra bar, hangmatten en een dj-booth tussen de struiken. De programmering van deze Red Bull Jungle was speciaal afgestemd met de festival promotor om zo voor een mooie extra feestje te zorgen. 

Red Bull Rize

Foto: www.lukedyson.photography 

WKD Spot Bar

WKD had als ' exclusive flavoured alcohol partner' van RiZE Festival een eigen bar: de WKD Spot Bar. Daar konden bezoekers niet alleen de kleurige drankjes uitproberen, ze konden daar ook toegang winnnen tot het WKD VIP Platform met optredens van Maximo Park, Rag 'n Bone Man en Rita Ora.