Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

IBA Parkstad naamgever podium Pinkpop

Redactie Livescope 14 juni 2018

Nadat jarenlang internationale acts de sterren van de hemel speelden op de 3FM stage neemt IBA Parkstad vanaf dit jaar de fakkel over. Het podium gaat IBA Parkstad Stage heten. IBA is ook in 2019 en 2020 sponsor van Pinkpop.

Tijdens de 49e editie van het festival (15 t/m 17 juni) staan 12 acts geprogrammeerd op de oranje IBA Parkstad stage.

IBA staat voor Internationale Bauaustellung en werkt sinds 2013 aan vernieuwende ideeën voor de regio Parkstad die bijdragen aan de sociale, fysieke en economische versterking van regio. "Een samenwerking met Pinkpop is voor IBA een gouden match”, zegt de organisatie. "Pinkpop is geworteld in Landgraaf en hét internationale topevent van de regio. Aan de voet van de Wilhelminaberg zorgt muziek drie dagen lang voor verbinding. Daar zijn we trots op in Parkstad!”

Tijdelijke tattoo

IBA Parkstad is tijdens het festival actief aanwezig op het terrein. Een promotieteam zet tijdelijke tattoo’s. Bij de stand van IBA kunnen foto’s gemaakt worden van de IBA 'Trots op Parkstad' tattoo en gepost op de eigen accounts op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #IBAPARKSTAD. Daarmee maakt men kans op twee weekendkaarten voor de 50e editie van Pinkpop 2019 of een ballonvaart over Parkstad!