Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Parkpop Saturday Night trekt Haagse sponsor: DIVA Makelaars

Redactie Livescope 10 mei 2018

Parkpop Saturday Night, het nieuwste onderdeel van het Parkpop Weekend van 22 tot 24 juni, heeft in DIVA Makelaars een sponsor gevonden die bij het Haagse karakter van het festival past.

Parkpop in het Haagse Zuiderpark wordt dit jaar uitgebreid tot een weekendfestival. Dat weekend begint in navolging van vorig jaar met Parkpop Downtown met optredens in de binnenstad van Den Haag. Zaterdag 23 juni wordt het festivalterrein in het Zuiderpark alvast ingericht voor het nieuwste onderdeel: Parkpop Saturday Night met onder andere De Dijk, Kim Wilde, Melanie C, en het Haagse Gruppo Sportivo. Op hetzelfde terrein vindt een dag later Parkpop Festival plaats met namen als De Jeugd van Tegenwoordig, Bløf, The Fratellis en Danny Vera. 

Gratis festival

Met de start op vrijdagavond van Parkpop Downtown en het vertrouwde Parkpop Festival op zondag, moet dit nieuwe festival het Parkpop Weekend compleet maken. Het karakter en de sfeer van Parkpop op zondag blijven hetzelfde: het is nog altijd het grootste gratis festival van Nederland. Voor Parkpop Saturday Night moeten bezoekers wel een ticket kopen.

Lokale partners

Op de lijst met partners en sponsors van Parkpop staan behalve grote merken als Pepsi Max, Jupiler, Bunq, Nuon, Tempo Team en Bristol ook meer lokale bedrijven. Dat is voor festival met zo'n regionaal karakter ook niet vreemd. Voor Parkpop Saturday Night werd vorige week bekend dat DIVA Makelaars zich als sponsor aan het festival heeft verbonden.  

'Landelijk werkzaam'

Voor het makelaarskantoor dat opereert met het motto 'landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd' past Parkpop Saturday Night ook goed. Directeur Armin Streekstra: "Parkpop Saturday Night trekt een landelijk festivalpubliek waarvan veel enthousiaste festivalgangers uit de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. DIVA Makelaars is landelijk werkzaam en lokaal gespecialiseerd. Wij verbinden daarom ook graag onze naam aan dit mooie festival in het Haagse Zuiderpark.”


Foto: Flickr (CC) / Marcel van Leeuwen