Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

MOJO stapt in Parkpop Weekend

Redactie Livescope 1 mei 2018

Parkpop breidt uit: het grootste gratis toegankelijke popfestival van Nederland groeit samen met kersverse partner MOJO toe naar een volledig Parkpop Weekend.

Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland en vindt dit jaar voor de 38e keer plaats op zondag 24 juni in het Zuiderpark in Den Haag. Het festival wordt dit jaar uitgebreid met op vrijdag 22 juni Parkpop Downtown op de Grote Markt en op zaterdag 23 juni Parkpop Saturday Night in het Zuiderpark in Den Haag. Samen met nieuwe partner MOJO groeit het festival zo toe naar een weekender.

"Het festivallandschap is volop in beweging. Ieder jaar komen er nieuwe festivals bij, sneuvelen er een aantal en weten oude rotten als Parkpop als een dijk te blijven staan. Dat neemt niet weg dat we ambitieus blijven en verder blijven doorontwikkelen om zo een stevige positie in de festivalmarkt te blijven behouden. Samen met MOJO zetten we nog sterker in op de positionering van een volledig, 3-daags Parkpop weekend", aldus Guus Dutrieux, directeur Ducos Productions, organisator Parkpop.

John Mulder, directeur MOJO: “We kijken enorm uit naar deze samenwerking met Parkpop. Samen met Parkpop gaan we een driedaags evenement in Den Haag neerzetten. Daarmee kan Den Haag ook op vrijdag én zaterdag voor Parkpop genieten van live muziek. We willen de komende jaren onze expertise op het gebied van internationale artiesten hiervoor gaan inzetten. We hebben al eerder samengewerkt maar met de ambitie van Parkpop om te groeien naar een meerdaags evenement ontstond de kans om onze samenwerking te verstevigen."