Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Desperados als partystarter bij The Flying Dutch

Pieter Van der Meer 11 mei 2018

Desperados gaat weer op zoek naar de gangmakers op het feest met de Partystarter-campagne. Bij The Flying Dutch op 2 juni geeft het biermerk van Heineken tien vrienden de kans het feest te openen vanaf het VIP-deck van Desperados.

Met een uniek festival als The Flying Dutch zijn veel merkactivaties te bedenken. Het is het grootste openlucht dancefestival van Nederland met mainstages in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. De headliners Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack worden met helikopters tussen die steden rondgevlogen. Zo'n feest moet knallend beginnen.

Iedereen is een partystarter 

Daar zorgt Desperados voor met hun Partystarter-campagne. Deze activatie werd vorig jaar al met succes ingezet en wordt daarom nu herhaald. Het idee achter de campagne is eigenlijk zo helder als het frisse biertje zelf: Desperados gelooft dat in iedereen een partystarter schuilt, net zoals in Desperados 'the spirit of tequila' schuilt. Met creatieve tips op bierviltjes en in filmpjes probeert Desperados de partystarter in festivalgangers naar boven te krijgen, zoals in deze video:

#TFDPartystarter

Het biermerk daagt partystarters actief uit om zicht te laten zien op social media met de hashtag #partystarter. Bij de actie die Desperados dit jaar met The Flying Dutch doet vormt de aanwezigheid op social media een belangrijk onderdeel. Het biermerk gaat namelijk op zoek naar de echte feestbeesten die het bal in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven letterlijk mogen openen: niet met openingsdansje maar met een harde klap op een rode knop. 

Desparados VIP-deck

Deelnemers aan de actie moeten na aankoop van hun tickets laten zien waarom zij en hun negen vrienden de beste partystarters zijn met de hashtag #TFDPartystarter. De creatiefste inzenders mogen op het VIP-deck van Desperados het feest beginnen met een flesje van het tequila-bier. 

De helikopters van The Flying Dutch zijn een te mooi onderdeel om te laten liggen. Daarom geeft Desperados als klapper nog de ultieme Flying Dutch Experience weg aan twee vrienden: per helikopter langs alle drie de steden om daar op de andere VIP-decks te feesten.