Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Lowlands en Rabobank breiden partnership uit

Redactie Livescope 11 april 2018

Rabobank was vorig jaar voor het eerst als sponsor te zien op Lowlands en dit jaar zal de bank nog meer zichtbaar zijn als partner van het festival. Beide partijen hebben onlangs namelijk de samenwerking verbreed. Marcel Surendonk van Mojo Concerts en Tom van Kuyk van Rabobank geven vanuit Chicago een eerste reactie op de nieuwe ideeën die straks te zien en te horen zijn op Lowlands.

Het partnership tussen Rabobank en Lowlands werd vorig jaar afgetrapt met onder meer een eigen compound van Rabobank, waar diverse optredens plaatsvonden. Dit jaar pakt de bank uit met nog meer activaties. Van Kuyk: "We gaan onze compound uitbreiden en verplaatsen. Daarnaast verzorgen we de opening van het festival op donderdag, dat voorheen werd gedaan door Heineken met onder meer de silent disco. Tot slot krijgt food een belangrijke rol in het partnership. We gaan voedsel en science met elkaar combineren én we openen dit jaar een eigen restaurant op het festivalterrein."

Volgens Surendonk passen Lowlands en Rabobank goed bij elkaar. "Lowlands heeft een jonge doelgroep, die er veel belang aan hecht dat een merk relevant is. Het is essentieel dat je de juiste snaar raakt. Dat is denk ik goed gelukt met Rabobank. Er is een goede fit met Lowlands. Ik denk dat er nog veel ruimte is om te groeien en dat we een SponsorRing-waardige case kunnen maken."

 De komende dagen publiceren we op Livescope nog meer video’s vanuit Chicago, waar Marcel Surendonk aanwezig is bij de IEG Sponsorship Conference.