Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Bezoek meer dan 100 festivals met het Live Nation Festival Passport

Redactie Livescope 11 april 2018

Altijd al eens een jaar lang festivals over de hele wereld willen bezoeken? Het kan met het 'Live Nation Festival Passport'. Met 1 ticket krijg je toegang tot meer dan 100 festivals van over de hele wereld, ook als ze uitverkocht zijn.

De verkoop van het Festival Passport begint op 17 april en de pas kost $999. Voor het eerst is er dit jaar ook een VIP Festival Passport te koop. De pashouder krijgt dan vip-toegang tot de festivals en profiteert ook van vele andere extra’s. Het VIP Festival Passport is te koop voor $5.000.

Het Festival Passport werd vorig jaar geïntroduceerd door Live Nation. Het concept sloeg direct aan, want binnen 24 uur waren alle passen uitverkocht. Dit jaar is het aantal passen meer dan verdubbeld naar 2500. Het Festival Passport is geldig tot 18 april 2019.
 
In Nederland krijgen houders van het Festival Passport toegang tot Bospop, Down the Rabbit Hole, North Sea Jazz, Lowlands, Pinkpop en WOO HAH! Ook buitenlandse festivals als Reading, Rock am Ring en Rock Werchter zijn inbegrepen bij de pas.

Integratie

Voor merken ligt er een kans in hun partnership ook dit soort unieke prijzen te integreren. Je zou bijvoorbeeld als sponsor twee Festival Passports beschikbaar kunnen stellen aan je klanten. De winnaars kunnen dan het hele jaar door, over de hele wereld content maken en je kunt er als merk allerlei activaties omheen bedenken.