Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Brand Bier en Pinkpop komen met speciale bierblikken

Remco Tervoort 16 november 2018

Volgend jaar staat alweer de 50e editie van Pinkpop op het programma. In het kader van dit jubileum gaat het festival samen met hoofdsponsor Brand Bier de komende tijd 'terugblikken' op de afgelopen 49 edities van het popfestival.

Het terugblikken wordt gedaan aan de hand van speciaal ontworpen Pinkpop bierblikken met daarop de affiches van de voorgaande jaren. Deze blikjes zijn volgend jaar verkrijgbaar door heel Nederland in diverse supermarkten en natuurlijk ook tijdens het festival op de Pinkpop Campings. 

Het ontwerp van deze speciale bierblikjes is momenteel nog in ontwikkeling en daarbij roepen Brand Bier en Pinkpop de hulp van het publiek in.

Favoriete poster

Bezoekers van Pinkpop mogen bepalen welke jaren terug te zien zijn op de (terug)blikken. Op de site van Pinkpop kan je jouw drie favoriete Pinkpop-posters kiezen. Wie zijn keuze beargumenteert maakt kans op een van de eerste kaarten voor Pinkpop 2019. De actie loopt tot 7 december.