Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Hardwell werkt samen met TicketSwap voor speciale activatie

Remco Tervoort 10 oktober 2018

Hardwell is voor zijn voorlopig laatste concert een samenwerking aangegaan met TicketSwap. Via het verkoopkanaal bood de dj onder zijn eigen naam een golden ticket inclusief meet & greet aan voor zijn uitverkochte show tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE).

Hardwell maakte onlangs bekend tijdelijk te stoppen met optreden. Het concert op 18 oktober, waarbij de wereldberoemde dj in het Ziggo Dome optreedt met het Metropole Orkest, is al tijden uitverkocht. Maar via een speciale actie konden fans er toch nog bij zijn.

Via social media en op zijn eigen website maakte Hardwell woensdag bekend dat hij in samenwerking met TicketSwap twee tickets weggeeft. De winnaar krijgt een pakket met exclusieve merchandise én een meet & greet met de dj. 

TicketSwap heeft de laatste jaren steeds meer partnerships afgesloten met allerlei festivals en venues, maar samenwerkingen met artiesten zijn nog redelijk zeldzaam.

Livestream

Overigens kondigde Hardwell ook aan dat fans die geen kaartje hebben bemachtigd, het optreden tijdens ADE kunnen volgen via een livestream op de verschillende social media-kanalen van de Brabander.

Tijdens Symphony: The Global Revolution of Dance maakt Hardwell, samen met het Metropole Orkest, een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk.


Headerfoto: Wikimedia/alessiodjs