Maandelijkse e-mail met de nieuwste en meest interessante artikelen.

Yes! Je bent nu ingeschreven voor de Livescope nieuwsbrief!

Check
 
 

Activatie

Plantaardig relaxen met Alpro bij Isle of Wight Plantaardig relaxen met Alpro bij Isle of Wight

Plantaardig relaxen met Alpro bij Isle of Wight

Het Isle of Wight Festival vierde deze zomer het 50-jarig jubileum. Deze klassieker wordt ook wel het Britse 'Woodstock' genoemd en het behoort daarmee ook tot het Britse erfgoed van de muziek...

Brands Pieter Van der Meer

Dit waren de activaties op Lowlands Dit waren de activaties op Lowlands

Dit waren de activaties op Lowlands

Voor alweer de 26e keer vond afgelopen weekend in Biddinghuizen Lowlands plaats. Het festival blijft de bezoekers verrassen met muziek, kunst en cultuur. Ook op het gebied van partnerships komt de..

Sponsoring Remco Tervoort

Opvallende activaties op Wilderness Festival: van croquet tot kroonluchter Opvallende activaties op Wilderness Festival: van croquet tot kroonluchter

Opvallende activaties op Wilderness Festival: van..

Het Wilderness Festival in Engeland is met recht uniek te noemen. Het is één van de meest chique festivals van Groot-Brittannië op een prachtig landgoed en voormalig premier David Cameron is er vaste..

Sponsoring Remco Tervoort

Lollapalooza 2018: Interactieve dansvloer en arcade games Lollapalooza 2018: Interactieve dansvloer en arcade games

Lollapalooza 2018: Interactieve dansvloer en..

Lollapalooza is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle festivals ter wereld, met 7 edities in 3 verschillende werelddelen. Het succes van het muziekevenement straalt ook af op het aantal..

Sponsoring Remco Tervoort

Herbeleef je festivalweekend met 'My Festival Journey' Herbeleef je festivalweekend met 'My Festival Journey'

Herbeleef je festivalweekend met 'My Festival..

Op een festival zie je als bezoeker enorm veel verschillende artiesten. Na afloop van het weekend ben je misschien alweer vergeten welke optredens je precies hebt gezien. Daar heeft Hotels.com iets..

Sponsoring Remco Tervoort

Miele met Stoomoven en PowerWash opnieuw bij Lowlands Miele met Stoomoven en PowerWash opnieuw bij Lowlands

Miele met Stoomoven en PowerWash opnieuw bij..

Na het succes van de PowerWash activatie vorig jaar, is Miele ook dit jaar van de partij op Lowlands. Naast het ‘meest doorgedraaide alternatief voor de campingdouche’ is er dit jaar ook aandacht..

Sponsoring Redactie

Pepsi biedt bezoekers Tomorrowland de kans zélf platen te draaien Pepsi biedt bezoekers Tomorrowland de kans zélf platen te draaien

Pepsi biedt bezoekers Tomorrowland de kans zélf..

Pepsi MAX is de komende vier jaar één van de hoofdsponsors van het Belgische dancefestival Tomorrowland. De samenwerking wordt dit jaar onder meer gevierd met de campagne ‘Sound of Tomorrow’. Pepsi..

Sponsoring Remco Tervoort

Port of Rotterdam verstevigt relaties tijdens North Sea Jazz Port of Rotterdam verstevigt relaties tijdens North Sea Jazz

Port of Rotterdam verstevigt relaties tijdens..

Port of Rotterdam is al langdurig aan North Sea Jazz verbonden en vorig jaar tekende het Havenbedrijf Rotterdam bij voor nog eens vijf jaar. "Wij vinden het belangrijk dat dit mooie festival in de..

Festivals Pieter Van der Meer

De magie van partnerships bij het NN North Sea Jazz festival De magie van partnerships bij het NN North Sea Jazz festival
tip!

De magie van partnerships bij het NN North Sea..

Rotterdam zinderde afgelopen weekend weer North Sea Jazz; van Rotterdam Centraal Station tot aan Ahoy. Rotterdam omarmt het jazzfestival volledig, net als de grote merken NN Group, Port of Rotterdam,..

Festival Pieter Van der Meer

6 originele activaties op WOO HAH! 6 originele activaties op WOO HAH!

6 originele activaties op WOO HAH!

WOO HAH! is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux. Dit jaar vond het festival voor het eerst plaats op het evenemententerrein Beekse Bergen. We namen een kijkje..

Sponsoring Remco Tervoort

Loading...
That's all folks

Geen artikelen om in te laden..